4 may 2012

Cap de setmana...deliciós!

Després d'una setmana una mica estranya (segurament, més curta de l'habitual), us deixem amb algunes propostes gastronòmiques per aquests dies de festa:

17ena Fira del Vi (Falset, Priorat): Durant tot dissabte i diumenge podeu passejar pel C/Miquel Barceló de Falset, on s’instal·larà la mostra de vins de la DO Montsant. També podeu participar en altres activitats com visites a cellers, presentació de la cervesa “Garnatxa Beer”, sopars amb maridatge, discmòbil, concurs de cuina, etc.
Aquí hi trobareu el programa detallat.

Últim sopar al Titànic (Sant Boi de Llobregat): Fins el pròxim 15 de maig podeu reviure els gustos i les olors que es van gaudir al Titànic la nit del 14 d’abril de 1912, hores abans de l’enfonsament del mític vaixell. El menú ara us l’ofereix el restaurant de l’Hotel El Castell (Sant Boi de Llobregat) on per 35€ podreu tastar plats com el salmó amb mussolina i cogombres, xai a la menta, foie gras amb api o una gran varietat de postres com el préssec amb Chartreuse o els éclairs de vainilla i xocolata.

Curs de cuina japonesa-sushi a Aula Gastronomica: Avui divendres i demà dissabte, de 20:00 a 22:30, podeu descobrir els ingredients i les receptes més emblemàtiques del país nipó. Divendres ens dedicarem als niguiris (en prepararem i ens els menjarem!) i dissabte ens especialitzarem amb els makis. Apunteu-vos-hi i aprendreu d’una manera pràctica i divertida!




No hay comentarios:

Publicar un comentario