4 nov 2011

Idees pel cap de setmana

Si aquests dies de festa teniu ganes de sortir de casa i gaudir, per exemple, de la gastronomia del nostre país, aquí us deixem algunes propostes:

- Dinovenes Jornades Gastronòmiques de Tardor: els restaurants de Pineda de Mar han preparat exquisits plats de temporada on els protagonistes són la carxofa, els bolets, la castanya, la carn de caça i el moniato. I si abans d'entaular-vos voleu fer una mica d'excursió, podeu apuntar-vos a la passejada taller que fan pel corredor del Montegre i on podreu descobrir bolets i fruits del Maresme. Aquí trobareu tots els detalls de la Jornada.

- Si teniu el rebost mig buit, dissabte podeu visitar el Mercat Ecològic de Sant Quirze del Vallès. De 9 del matí a 2 del migdia, a la Rambla de Lluís Companys, hi trobareu productes artesanals, de proximitat i ecològics.

- Seguint amb la mateixa filosofia d'alimentació saludable i respectuosa amb el medi ambient, des d'Aula Gastronòmica també us animem a participar a la Festa Slow Food Catalunya al Priorat, que se celebra diumenge a la vila del Masroig. A més de gaudir de la fira de productors, també podreu conèixer els Trulls (antics cellers medievals del Masroig), aprendre amb els tallers d'arrop i cervesa artesana o atipar-vos amb el dinar popular que han preparat per les 14:00. Aquí us deixem el programa complet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario