9 nov 2011

Ja sabeu què fer aquest cap de setmana?

Des d'Aula Gastronòmica, us animem a gaudir de la millor cuina de proximitat...

- Tasta Porrera: Aquest diumenge 12 de novembre, a les 11 del matí, la Plaça Catalunya de Porrera es convertirà en l'ambaixada dels millors sabors del Priorat. Podreu degustar els vins que els cellers de Porrera estan comercialitzant en aquests moments i, a més, tindreu l'oportunitat de tastar alguns dels plats tradicionals que cuinen els restaurants del municipi. Tot plegat a una excel·lent relació qualitat preu!
I si voleu comprar algun dels seus productes, gaudireu de descomptes del 15-20%!

- Fira Tast de Girona: Del 10 al 13 de novembre, la capital del Gironès reuneix les últimes novetats gastronòmiques i ens ofereix saboroses degustacions preparades per una gran varietat de restaurants, pastisseries i altres col·lectius de la zona. Per acompanyar-ho tot plegat, els cellers i distribuïdors hi posaran tot tipus de cerveses, vins i caves.

- Catavins: Del 9 a l'11 de novembre, Sabadell es transforma en la capital del vi i ens proposa degustacions, conferències i tallers relacionats amb aquesta beguda. Un dels protagonistes de les jorandes serà René Barbier, pioner dels vins del Priorat, i el tast de Charles Metcalfe, que liderarà el taller Buyer meets Spanish Cellar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario