20 ene 2012

I demà, què fem?

Des d'Aula Gastronomica us animem a aprofitar el cap de setmana per cuinar i divertir-vos. Com? Trieu i remeneu!

- Fira de l'oli Vera, a Bigues i Riells: alguns productors del Vallès Oriental estan recuperant una varietat d'oli típica de la zona, la Vera, d'alt valor gastronòmic. La podeu tastar aquest dissabte 21 a la Plaça del Trull de Can Sapera, on també podreu observar com es feia la mòlta tradicional de les olives. A la cita, tampoc no hi faltaran altres productes artesanals! Aquí en teniu tots els detalls.

- La fesolada, a Santa Pau (Garrotxa): Qui no ha sentit a parlar dels famosos fesols de Santa Pau? Doncs bé, ara els podeu tastar sobre el terreny, en la tradicional fesolada que s'ha preparat per aquest diumenge 22 de gener. Amb només 5€ podreu degustar diferents receptes fetes amb aquest ingredient tan exquisit! A més, també podreu gaudir d'altres activitats com la cercavila, la ballada de sardanes o la fira artesanal. Més informació, en aquest link.

- Cuina marinera en directe, a l'Espai del Peix de Palamós (Baix Empordà): Si voleu convertir-vos en autèntics professionals del peix, no us perdeu les demostracions que organitza l'Espai del Peix, classes pràctiques on veureu i tastareu plats com l'amanida de pop de roca o la sopa de pescadors. Podeu participar-hi, per exemple, aquest dissabte a les 13:30. Això sí, recordeu que cal fer reserva prèvia! Aquí, us ho expliquen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario