12 ene 2012

Ja pots comprar l'oli a través del WhatsApp

Fa uns anys la llista de la compra es feia en un bloc de notes. No fa tants anys, els més despistats trucaven al mòbil de la seva parella, que voltava per la botiga, i els feia les peticions d'última hora. Ara la cosa encara se simplifica més: "si vols oli, demana'l directament al distribuïdor i ell te'l porta a casa".

Aquest és el missatge de la plataforma Iloveaceite, que fa uns dies ha estrenat el seu servei de WhatsApp, gràcies al qual el client pot fer els seus encàrrecs de forma ràpida i completament gratuïta (només cal que el seu telèfon tingui connexió a internet).

Aquesta campanya de Nadal les compres a través de la xarxa han augmentat un 20% respecte el mateix període de l'any passat, i sembla que el futur de les comunicacions passa sí o sí per aquestes pantalles que un ja no sap si són telèfons, televisors o ordinadors. En qualsevol cas, esperem que això no ens faci deixar de banda les visites a mercats i botigues, un autèntic plaer que podem viure en directe! (sense botons pel mig).

No hay comentarios:

Publicar un comentario