2 abr 2012

Un restaurant sense fogons

És possible fer un àpat menjant només aliments crus? Al restaurant Crucina, a Madrid, creuen que sí i, de fet, estan convençuts que la seva manera de cuinar és la més sana de totes...

Les tècniques que utilitzen alteren els productes el mínim possible, sempre per sota dels 41ºC, i d'aquesta manera es preserven els nutrients naturals que porten els aliments. El seu menú s'elabora a base de verdures, fruites, llavors, algues, germinats... etc. tot de temporada i de producció ecològica!

Darrere d'aquest restaurant, únic a Espanya, hi ha Yorgos Ioannidis (d'origen grec) i Maria Rodríguez de Vera, que van descobrir la cuina "no cuinada" gairebé per casualitat i des d'aleshores es van interessar per aprendre'n el màxim possible (de forma autodidacta i també amb l'assessorament de xefs britànics i nord-americans).

Aquí podeu consultar la seva carta i adreça, per quan feu una escapada a Madrid!


No hay comentarios:

Publicar un comentario