8 dic 2011

Aqüeducte o cap de setmana estàndard?

Alguns han dit que aquesta setmana era de "singlot", amb interrupcions constants entre dies feiners i festius, combinacions infinites que han variat segons la persona i el lloc de treball. En qualsevol cas, i sigui quina sigui la vostra situació, des d'Aula Gastronomica us deixem algunes recomanacions perquè gaudiu dels millors sabors d'aquests dies...

Fira de Nadal i del Torró Artesà a Cardedeu (Vallès Oriental): Potser el fred hivernal no acaba d’arribar, però sí que podem saludar, puntual com cada any, una de les fires nadalenques més tradicionals del panorama català. Al centre de Cardedeu, i durant tot el cap de setmana, trobareu activitats infantils, cercaviles i degustacions del famós torró artesà, típic de la zona. A més dels torrons tradicionals de crema, coco i xocolata, no us oblideu de tastar el torró de borrego, creat l’any 2000 per homenatjar un dels productes més típics de la vila.
Si voleu informació del programa detallat, feu clic aquí.

Fira de la Puríssima a Gironella (Berguedà): A més de les 200 paradetes amb què compta la fira, el protagonista indiscutible d’aquests dies és el blat de moro escairat, un plat típic de la comarca del Berguedà. Avui dijous 8 de desembre, a dos quarts de dotze del migdia el podreu tastar a la Placeta per només 1€ i, si no hi podeu anar, recordem que durant tot el cap de setmana el trobareu en alguns establiments de la zona. Aquest matí , a més, se celebrarà un concurs d’allioli de codony i a la tarda podreu gaudir amb el XIIè Concurs de Garrofes i provar sort amb la Quina. Més informació aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario