20 dic 2011

"Nena, i d'això quant te'n poso?"

S'inaugura, a Vic, la primera botiga només d'aliments a granel

L'establiment ofereix productes com patates, ous, arròs, pasta seca, cereals o vi. Es compra la quantitat justa que el client vol, estalviant embalatges i publicitat. Aviat les compres es podran fer també on-line.

Aquest matí s'ha estrenat, a Vic, la primera botiga "Slow Shop" de Catalunya. Seguint l'exemple d'altres països com Estats Units o Irlanda, la Judit Vidal i l'Ivan Àlvaro han creat un model de botiga sostenible i que aposta pels ingredients de proximitat. Excepte fruita, verdura, carn i peix, el client hi pot comprar tot tipus de productes alimentaris, servits com es feia antigament: "a granel". D'aquesta manera, cadascú pot endur-se només allò que necessita i, alhora, es redueixen embalatges i es poden oferir preus més ajustats (deixes de pagar per la marca).

Tot i que pròximament es posarà en marxa la compra on-line, a través d'e-commerce, actualment ja es poden fer comandes al seu correu electrònic (el producte t'arriba a casa, empaquetat amb productes sempre biodegradables).

Més informació, aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario