Sembla que la setmana que ve tornen les pluges, però mentrestant...aprofitem el bon temps d'aquest cap de setmana!
Mongetada popular, Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental): Quant temps fa que no gaudiu d'un esmorzar de forquilla? Si teniu ganes de tastar la famosa mongeta del ganxet, aquest dissabte 3 de març podeu fer-ho i molt ben acompanyats. A la rambla Lluís Companys (a Sant Quirze del Vallès), a dos quarts d'onze del matí, el col·lectiu Cuina Vallès repartirà més de 30 quilos de mongeta, acompanyada de botifarra i el clàssic porró de vi. Amb la panxa ja una mica més plena, es podrà passejar tranquil·lament pel Mercat Ecològic, on hi trobareu aliments de temporada i de proximitat, tot respectuós amb el medi ambient.
Festa Slowoli, Barcelona (Barcelonès): L'oli és un dels productes més emblemàtics de la dieta mediterrània i aquest dissabte els amics d'Slow Food Barcelona li dediquen tota una festa! A partir de les 11 del matí, al Mercat de Santa Caterina, podreu descobrir (gratuïtament) deu olis verges monovarietals i catalans. És el cas, per exemple, de la coneguda arbequina, però també d'altres varietats com la sarrut, la morruda, la sevillenca, la vera, la rogeta, l'argudell, la corivell...
A les 12 del migdia també s'ha organitzat una activitat per a nens: un taller on se'ls ensenyarà a preparar una recepta bona bona!
A la una, els més grans podran participar al Taller de Salses Untuoses Km0, per descobrir noves receptes amb oli i poder-les practicar amb els cuiners dels restaurants Allium, Mam i Teca i Montiel.
Això sí, si us interessa anar-hi...reserveu plaça!
Ah, i recordeu que divendres 9 de març a Aula Gastronomica organitzem un exquisit maridatge de vins i formatges. Aviseu als vostres amics i apunteu-vos-hi!
No hay comentarios:
Publicar un comentario