8 feb 2012

Davantal per tots!

Avui a les 7 del vespre s'estrena "Cuinetes", un programa culinari pensat per a tota la família i que podreu veure per TV Badalona, Canal Terrassa Vallès, VOTV, Canal Blau, TAC 12...entre d'altres televisions adherides a la XTVL. També el podreu recuperar cada dijous al web de la XTVL.

En cada capítol, de 25 minuts de durada, es prepararà una recepta en la qual hi participaran nens i nenes, d'entre 4 i 10 anys. La xef responasble serà Marta Carnicero, formada a l’Escola d’Hosteleria Hoffmann i col·laboradora de diversos mitjans de comunicació.

L'objectiu del programa és apropar el gust per la gastronomia als més petits de la casa, tot conscienciant-los de la importància de seguir una dieta saludable. A més d'explicar-se l'origen d'alguns ingredients, o de descobrir perquè serveixen determinats estris de la cuina, "Cuinetes" també comptarà amb la presència de xefs de renom com Carme Ruscalleda (Sant Pau), Xavier Pellicer (Can Fabes) o Joan Roca (Celler de Can Roca), que ens explicaran els seus secrets Michelin.

No hay comentarios:

Publicar un comentario