2 feb 2012

El Palau Robert de Barcelona exposa els secrets d’elBulli

Si no vau poder gaudir de les meravelles de Ferran Adrià al seu restaurant de Roses, ara podeu somiar-hi una mica més gràcies a l’exposició “Ferran Adrià i elBulli. Risc, llibertat i creativitat”, que serà al Palau Robert de Barcelona fins el 3 de febrer de 2013.

La mostra explica la història del restaurant, un negoci que arrencava a finals dels anys 50 de les mans d’un matrimoni alemany. De fet, el nom “El Bulli” té el seu origen en els gossos “bulldog” d’aquest matrimoni, que eren coneguts com “bully” en francès.

A través de diversos documents i objectes, l’exposició ens ajuda a entendre l’evolució d’un restaurant que va ser reconegut amb 3 estrelles de la Guia Michelin i que durant 5 anys va ser considerat el millor del món. És, doncs, una mirada al passat per contextualitzar i reconèixer el paper d’ElBulli en la gastronomia mundial.

A més de passejar-vos per unes sales d’allò més saboroses i aromatitzades, també podeu participar en les activitats educatives que s’organitzaran entorn l’exposició (visites guiades, cicles audiovisuals, etc.).

El pròxim projecte de Ferran Adrià és la Bulli Foundation, que està previst que s'inauguri el 2014.

No hay comentarios:

Publicar un comentario