24 feb 2012

I demà, què?

Ànims, família! Que ja falten poques hores perquè comenci el cap de setmana! Des d'Aula Gastronòmica us deixem algunes recomanacions perquè el gaudiu tot cuidant l'estómac ;)

Festa del Trinxat, Puigcerdà (La Cerdanya): Un dels plats més coneguts de la Cerdanya és el trinxat, fet a base de col d'hivern, patates i rostes. Si el voleu tastar en molt bona companyia (més de 800 comensals), podeu comprar la vostra entrada per la 17ena Festa del Trinxat: un deliciós sopar on podreu degustar una fusta d’embotits, xató de Sitges, l'imprescindible trinxat i un estofat de poltre (novetat d'enguany!). Per endolcir-ho tot plegat, taps de Cadaqués i un tastet de licor de cassis de Viella.

Festa de la Carxofa, Amposta (Montsià): Aquest dissabte 25 se celebra també una festa en honor a un dels productes de temporada més estimats... la carxofa! Durant tot el dia, al Pavelló Firal d'Amposta hi haurà un mercat de productes artesanals i de la zona, tast de vins, actuació de la xaranga “Suc d’Anguila”, passejades en carruatge, etc.
Ah, i fins el 31 de març els restaurants de la zona ofereixen menús dedicats a la carxofa. Més informació, aquí.

La Festa de la “Xuia” (Agullana, Alt Empordà): Si encara teniu ganes de carnestoltes i de festa, podeu anar a Agullana, on combinen les rues i els balls amb les “xuies": unes truites típiques de la població i que es preparen amb ous, cansalada i botifarra. A les 5 de la tarda, aproximadament, se serveixen les "xuies", que s'acompanyen de pa i beguda per tothom! I, a la nit, ball de fi de festa amb el grup "Música 3".

Aquí teniu el programa complet de la diada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario