20 feb 2012

Els Simpsons i la cervesa

Ahir es va estrenar als Estats Units l'episodi 500 de la mítica sèrie "Els Simspons". Per celebrar-ho, la cadena Fox va organitzar fa uns dies una marató en què els guanyadors van aguantar més de 86 hores veient capítols de la sèrie. Són més de 3 dies seguits... i tot per un premi de 10.500 dòlars! (8.000€, aproximadament).

Més enllà de l'originalitat de l'aposta, a nosaltres ens ha sobtat descobrir que la famosa cervesa Duff, que tant agrada a Homer Simpson, existeix de veritat! Tot i que al principi era una paròdia d'una cervesa feta a EUA ("Bud", de Budweiser), des de 2008 que es pot comprar arreu del món. Per exemple, a través d'aquesta web.

Tot i així, des d'Aula Gastronomica us recomanem que aposteu per les cerveses artesanes, com les que elaboren els companys de DeDues. I recordeu que als cursos de cervesa que anem organitzant regularment podeu descobrir una gran varietat de begudes, a més d'aprendre com s'elaboren i com s'han de degustar. La pròxima classe és el dimarts 20 de març i ja us hi podeu apuntar aquí.

Ah, i a Aula Tibidabo també podeu participar als cursos de cervesa i maridatge, una completa classe pràctica per descobrir com combinar la beguda amb els aliments, per gaudir al màxim de tots els sabors!

No hay comentarios:

Publicar un comentario