Dilluns de Pasqua. S'ha acabat la Quaresma i amb ella les abstinències que tradicionalment marcaven aquest període de reflexions i penitències (en el calendari cristià). I per celebar-ho, què millor que menjar-se un bon pastís i un munt de figuretes de xocolata?
Des dels primers ous fins a les actuals filigranes, han plogut moltes mones... Avui, però, el protagonisme se l'emporten els jugadors de futbol de més renom, els Bobs Esponges i tot tipus de barrufets convertits en la seva versió més llaminera.
Per cert, quants de vosaltres heu fet la mona a casa, amb les vostres mans? Per què no ens n'envieu fotografies, de les vostres obres d'art? Les penjarem aquí al blog!
Amb cor de pa de pessic,
de gust suau com caramel,
quan li clavo queixalada
sembla que mastegui el cel.
Coronada amb un gran ou,
amb pollets i una gallina,
vestida de xocolata
és llaminadura fina.
Visca la Mona de Pasqua!
Aquest pastís tan preuat,
que agrada a grans i petits,
i en un no-res és menjat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario