25 abr 2012

Rocambolesc, gelats amb estrella

De maduixa, llimona, xocolata, vainilla, iogurt... A la llista dels clàssics ara hi hem d'afegir els gustos més originals que ens proposen els germans Roca del Celler de Can Roca. I és que el passat 13 d'abril van inaugurar la gelateria Rocambolesc, un establiment on hi podreu tastar des de gelat de poma al forn fins a un original sorbet de mandarina...tot, en versió cucurutxo i terrina!

Per si la base no fos prou temptadora, també hi hem de sumar  toppings sorprenents com el núvol de litxi i maduixa, el pa de pessic de xocolata o cookie de cacau i peta-xoco.

Un altre dels atractius del local és el gelat làctic, evolució d'una de les postres més famoses del guardonat restaurant. Perquè tothom el pugui muntar i tastar tranquil·lament a casa seva, a Rocambolesc ens venen un pack especial que inclou cotó fluix, guaiaba, dolç de llet, iogurt d'ovella i gelat de llet d'ovella de la raça ripollesa.

A més de gelats, a Rocambolesc també hi trobareu llibres, perfums, caramels... tot de dolces sensacions que us esperen al C/Santa Clara 50, a Girona. Ah, i els preus són assequibles: hi ha gelats a partir de 2,70€.

No hay comentarios:

Publicar un comentario