11 abr 2012

El Happy Meal de la polèmica

En llenguatge McDonald's, el Happy Meal és l'àpat pensat per als més petits de la casa. En canvi, per Sally Davies aquest "menú feliç" és l'excusa perfecta per demostrar al món l'artificialitat dels productes utilitzats per la famosa cadena de menjar ràpid.

Just ahir va fer 2 anys que l'artista retrata, cada dia, la mateixa hamburguesa i les seves patates fregides, de manera que ja són 730 fotografies on amb prou feines es percep que el pas del temps estigui afectant els aliments. En aquest link ho podeu comprovar vosaltres mateixos.

Amb aquesta sèrie d'imatges, Davies vol posar de manifest que els ingredients de McDonald's són pura química i dolents per l'organisme, ja que si no s'haurien descompost.

A l'altra banda de la polèmica, però, la portaveu de l'empresa a Espanya ja fa temps que va intentar desmentir la veracitat del projecte: "Les fotos publicades a Internet estan manipulades intencionadament. La nostra carn és 100% vedella i, en el cas d'Espanya, la subministren granges amb exhaustius controls de qualitat", assegurava Teresa Rincón.

Si vosaltres, com Sally Davies, també preferiu el menjar de debò, podeu apuntar-vos al nostre curs de cuina ecològica i alimentació saludable, el pròxim dilluns 16 i 23 d'abril. Descobrirem, elaborarem i tastarem receptes delicioses i 100% naturals!

No hay comentarios:

Publicar un comentario