5 abr 2012

Propostes per aquests dies de festa...

Ja sabeu que a Aula Gastronòmica ens agrada que aprofiteu els dies de festa per aprendre, descobrir i jugar amb el menjar. Per aquests pròxims dies us proposem:

- Mercat del Brunyol (Sant Feliu de Guíxols, Baix Empordà): del 6 al 8 d'abril a la plaça del monestir hi podreu degustar brunyols boníssims i a preus molt assequibles. També hi trobareu altres productes artesanals i podreu participar d'algunes de les activitats que organitzen per la diada: taller de cistellers, concurs de brunyols, taller infantil d'elaboració de pa, espectacles infantils, etc. Aquí us deixem el programa detallat, perquè pugueu triar i remenar.

- Fira Formatgera (Ribes de Freser, Ripollès): si us agraden els formatges, atenció perquè aquest diumenge 8 d'abril heu de fer una escapada a Ribes de Freser. A més de la tradicional fira artesanal, també hi trobareu tastos de formatges, concurs de formatges, activitats infantils i concurs de munyir cabres! Aquí teniu més informació.

 - Fira Medieval d'Hostalric (La Selva): Durant tot el cap de setmana Hostalric es converteix en una autèntica vila medieval amb cercaviles, combats de cavallers i un munt d'activitats! Les més gastronòmiques, els sopars que s'organitzen divendres i diumenge. En aquest últim, hi per només 16€, podreu gaudir d'una saborosa sopa de pastor, vedella de les terres de Girona, porc d'Hostalric, pastís de poma i beguda. Aquí teniu el programa d'activitats i els detalls sobre com reservar taula!

No hay comentarios:

Publicar un comentario