19 abr 2012

Detalls a la cuina

"L'eina fa la feina", que diuen alguns. Doncs bé, perquè a vegades els estris de cuina ens poden facilitar molt les coses, avui des d'Aula Gastronomica repassem algunes de les últimes novetats del sector (les trobareu a la web Cuisine Paradiso):

Pelador d'alvocats: Tot i que la clàssica cullera i ganivet també funcionen, els creadors d'aquest utensili asseguren que amb el seu pelador és més fàcil deslliurar-se de la pell i l'os del fruit, sense fer grans marranades amb la polpa. Tot plegat gràcies a la seva fulla serrada i a una punta més ampla i corba. Per fer-ho més graciós, el pelador té la mateixa forma i colors que un alvocat...així quan obres el calaix segur que te'n recordes de perquè servia aquest estri ;)
Si us interessa, el podeu comprar online per 12,99€


Anell per ous ferrats: Si ets dels qui pensa que la presentació és important, atenció a aquest moldejador d'ous ferrats. A partir d'ara, faràs autèntiques floretes!
Per 9,99€ pots obtenir aquest motlle, que també pots aprofitar per fer galetes o altres postres!

Plantilles per decorar el cafè: Els romàntics que vulguin declarar el seu amor a primera hora del matí, poden servir-se d'un accessori senzill, però que de ben segur pot fer sentir especial a més d'un. Amb aquestes plantilles en forma de cor, estrella i flor, podeu donar un toc diferent al vostre cafè! Només s'han de posar damunt l'espuma i aleshores polvorejar amb una mica de cacau la forma triada...
El detall us costarà 4,99€, i el podeu aprofitar tantes vegades com vulgueu!



No hay comentarios:

Publicar un comentario