23 abr 2012

Sopa de llibres

Bona diada de Sant Jordi a tothom! Des d'Aula Gastronomica us animem a gaudir del dia, potser regalant, llegint i menjant algunes de les últimes novetats editorials...

Las recetas de toda la vida, de Karlos Arguiñano (Editorial Bainet Media): un recull complet i pràctic amb algunes de les receptes més clàssiques de la gastronomia basca: marmitako, lluç a la salsa verda, kokotxes, etc. També hi ha una apartat de postres, per els més dolços :)

Fogons de Tàrraco: receptes de cuina romana, de Coia Valls i Xulio Ricardo (Editorial Cossetània): la majoria de nosaltres sabem que els romans van tenir un paper destacat en camps com l'urbanisme o  l'arquitectura, però què en sabem de la cuina dels nostres avantpassats? Els autors d'aquest llibre ens conviden a un viatge lúdic i pràctic per descobrir com han canviat els nostres gustos al llarg del temps.

La Filomena Llaminera. Esmorzars, berenars i postres naturals i saludables per a pares i fills, de Josefina Llargués (Editorial Cossetània): una proposta molt indicada per aquells qui volen educar els més petits en el món de l'alimentació, tot practicant amb l'exemple... En aquest llibre descobrireu que més enllà de la brioixeria industrial també hi ha tot un món d'esmorzars i berenars sans i atractius.

Icook. El manual de cocina para emancipados, Isma Prados (Editoral Planeta). Tot un clàssic de la diada... En aquesta ocasió, el mediàtic cuiner ens proposa una guia ideal per a cuiners novells, ja que se'ns explica amb tota mena de detalls com cal comprar i organitzar la cuina. Passos importants per després també poder preparar els menús que ell ens proposa... saludables i ràpids de preparar! (en menys de 30 minuts).

No hay comentarios:

Publicar un comentario