12 abr 2012

Benvinguts a l'hort

Si us interessa l'horticultura i/o el seu resultat final (els productes de temporada), molta atenció perquè el pròxim dissabte 14 d'abril TV3 estrena el programa "Benvinguts a l'hort", un espai que s'emetrà setmanalment a les 20:25, just abans del Telenotícies Vespre.

L'objectiu del programa és descobrir els diferents tipus d'horts que actualment hi ha a Catalunya (horticultura tradicional, urbana, municipal i escolar), i cada programa estarà dedicat a un dels productes típics de l'agricultura del nostre país. En aquest sentit, ja us avancem que aquest dissabte parlaran sobre els tomàquets i la setmana següent els protagonistes seran la col, la coliflor i el bròquil.

Tots aquests ingredients seran presentats per cares tan conegudes com l'especialista Josep M. Vallès i la cuinera Ada Parellada.

1 comentario:

  1. Molt interessant, sí! a Sabadell també imparteixo cursos d'horticultura ecològica urbana (Unió Excursionista Sabadall). Estaré al cas del programa, que segur que sempre se'n poden aprendre coses noves! Gràcies per la visita feta al blog http://tapatdetapes.blogspot.com

    ResponderEliminar