21 mar 2012

A l'abril, novetats!

"La primavera, la sang altera" i a Aula Gastronomica estem preparant una gran varietat de cursos perquè aquest pròxim abril pugueu gaudir al màxim de la cuina i els seus plaers.

Dimarts 3 d'abril inaugurem una sèrie de cursos en què descobrirem la gastronomia de diferents països tot fent un viatge per la seva llengua, cultura i tradicions. Ens estrenem amb "Cucinare in Italiano", on el Claudio ens ensenyarà a preparar receptes italianes (gnocchi di patatas, peperonata...), alhora que aprenem curiositats del país i posem en pràctica el nostre italià!

Dimecres 4 d'abril ens endinsarem en el món de les herbes aromàtiques per aprendre a reconèixer, conservar i aplicar a la cuina alguns dels recursos vegetals que tenim més a prop. Segur que hi descobriràs trucs per millorar les teves receptes!

Una altra de les novetats més exquisites d'aquest mes és el curs de cuina de fusió, on mesclarem el bo i millor de cada cultura per aconseguir els aperitius més sorprenents que hagis tastat mai. Trucs i receptes que t'ajudaran a impressionar els teus amics i familiars! La classe serà dimarts 10 d'abril.

Acabarem amb les postres, divendres 13 d'abril tens l'oportunitat de convertir-te en mestre pastisser gràcies a la classe pràctica de Walter Vogt, que ens ensenyarà diferents tipus de masses perquè, a partir d'aquí, puguem preparar originals i divertides receptes!

I a tot plegat hi hem d'afegir els habituals cursos de cuina ecològica, monogràfics dedicats a l'arròs, degustació de gintònics, cerveses i maridatges, etc.

Recorda que les places són limitades i que pots reservar a través de la nostra pàgina web! I si compres 3 cursos, te'n regalem un altre! 4x3 vàlid durant 3 mesos!

No hay comentarios:

Publicar un comentario