29 mar 2012

Nous programes de cuina a la TV

Tot i que a l'hora d'aprendre a cuinar sempre és millor optar per mètodes actius (cursos pràctics de cuina, experiments a casa, etc.), de tant en tant també es bo seure al sofà de casa i adquirir coneixements d'una forma més relaxada...

Si sou dels qui us agrada mirar programes de cuina a la televisió (o després per internet), atenció a les pròximes novetats:
- "Dulces e increíbles", un reality que s'estrena el pròxim dissabte 31 de març, a les 14:00, al canal Divinity (del mateix grup que Telecinco). El programa ens mostrarà les peripècies del xef Duff Goldman i el seu equip a l'hora de superar encàrrecs d'allò més sorprenents. Així, per exemple, veurem com s'ho fan per construir la versió més dolça del castell de la saga Harry Potter o una rèplica del telescopi Hubble de la NASA, entre d'altres llaminadures. Per fer-ho més emocionant, tot plegat ho hauran de cuinar i transportar en temps rècord!
- "Pesadilla en la cocina", un programa d'Alberto Chicote i que es podrà veure aviat a La Sexta. Aquí us en deixem un avançament...

- I, ja per acabar, comentar que després d'uns anys sense programa culinari, sembla que la 1 de TVE recupera aquest format i ho fa amb el cuiner Sergio Fernández, que actualment ja col·labora a La mañana de La 1. Tot apunta que el nou programa sortirà a la llum després de Setmana Santa i el podrem veure durant les sobretaules del cap de setmana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario