9 mar 2012

Suggeriments per al paladar

Ja és divendres i això vol dir que d'aquí a poques hores molts de vosaltres podreu gaudir de dos fantàstics dies de descans! Com ja és habitual, des d'Aula Gastronomica fem un recull dels esdeveniments gastronòmics més destacats per aquest cap de setmana:

Beer Festival, a Barcelona: Des d'avui i fins diumenge, la capital catalana homenatja les cerveses artesanes i ho fa amb un festival imprescindible per als amants del bon beure i la bona cuina. A més de poder degustar prop de 100 cerveses diferents, també teniu l'oportunitat de participar en tallers de maridatges i altres activitats. La cita és al Convent de Sant Agustí (C/ Comerç 36, Barcelona), on envoltats d'un magnífic claustre gòtic podreu descobrir les últimes novetats d'una beguda que cada vegada té més seguidors. Aquí hi trobareu tota la informació.
Per cert, que si us interessa tot aquest món, recordeu que el dimarts 20 de març a Aula Gastronomica organitzem un curs de cervesa, amb la col·laboració de Pere Bartomeu, elaborador de la cervesa artesana Dedues. Us hi apunteu?
Jornades Gastronòmiques del Caviar, Lles (Lleida): Heu tingut mai el gust i el plaer de tastar el caviar? Tant si sou iniciats com paladars experts, aquesta setmana podeu aprofitar les Jornades Gastronòmiques que se celebren a la Vall d'Aran, del 5 a l'11 de març. Als restaurants de la zona hi podreu menjar plats elaborats amb aquest exquisit producte i també podeu aprofitar per visitar Caviar Nacarii, on s'elaboren llaunes de caviar àmpliament reconegudes a països com Suïssa, França o el Japó.
Les Termes de la Baronia de Les podeu beneficiar-vos d'un tractament de bellesa a base de caviar natural o podeu relaxar-vos a les seves àrees termals.

Fira del Trumfo i la Tòfona, Solsona (Solsonès): Aquest cap de setmana, Solsona cedeix tot el protagonisme a dos dels productes més emblemàtics de la zona: el trumfo (nom amb què allà es coneix la patata) i la tòfona. A més de poder comprar aquests ingredients directement del productor, també podeu participar en tastets i degustacions, una visita a una explotació de tòfones, varietat de tallers (també per infants) i l'original concurs de pelar trumfos. Aquí teniu tots els detalls de la fira.

No hay comentarios:

Publicar un comentario