22 nov. 2011

"El jefe" amb davantal?

Els carrers es maquillen amb llums de Nadal, els directors ja comencen a parlar del famós "sopar d'empresa", les famílies es comencen a repartir els àpats... Encara que potser és massa aviat per a alguns, el cert és que mica en mica les festes de Nadal comencen a picar la porta, i ja es posicionen com a pròxim "trending topic" d'algunes converses de bar i ascensor.

I perquè alguns pensen que ja ho tenen tot vist (i viscut), a Aula Gastronomica hem apostat per oferir-vos un nou concepte de "sopar d'empresa". Així, la idea és que combineu el tradicional àpat amb un taller de cuina o cata preparat al vostre gust! Podeu escollir entre cata de gintònic, de cervesa, còctels, vins i caves...

Com que l'oferta és àmplia i temptadora, penseu que si no podeu convèncer els companys de la feina, també podeu organitzar-ho amb el vostre grup d'amics. Només cal que reuniu entre 10 i 40 persones i us poseu en contacte amb Aula Gastronomica per reservar el dia i concretar-ho tot plegat...

Animeu-vos i penseu que per 45€/persona aquest any podeu gaudir d'un sopar d'empresa original, diferent i, sobretot, divertit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario