Ja sabeu que el lema d'Aula Gastronomica és combinar la cuina amb la diversió, així que per aquests dies de festa us suggerim:
- Jornades Gastronòmiques a la Garrotxa: Aquest cap de setmana és l'última oportunitat per gaudir dels menús "volcànics" que han preparat els restaurants de la comarca en motiu de la 27a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa. Si voleu tastar plats com el carpaccio de ceps a la vinagreta de poma, el civet de senglar amb bolets o la famosa patata de la Deu, feu un cop d'ull al web de Cuina Volcànica, on hi trobareu tots els menús dels restaurants que hi participen (a partir de 22€).
- Jornades Gastronòmiques del Recapte: Per recuperar i homenatjar la tradicional "cuina de cullera", bars i restaurants de Tortosa, Campredó, Els Reguers, Bítem i Jesús, organitzen menús dedicats a aquest plat tan típic de les terres de l'Ebre. En aquest link trobareu la llista d'establiments on tastar aquest saborós plat (fins el 30 de novembre).
- Jazz i Vi: el Palau Firal de Tarragona acull el maridatge perfecte entre els vins DO Tarragona i la música de tres duets de jazz. Així, des del 17 de novembre i fins l'1 de desembre, teniu temps per gaudir d'aquestes sessions de tast dirigides per l'enòloga Pepa Menchon i on els músics explicaran les relacions entre cada vi i la cançó que ells han escollit. L'activitat és gratuïta però cal fer reserva prèvia al telèfon de la DO Tarragona (977-217931) o al mail info@dotarragona.cat!
No hay comentarios:
Publicar un comentario